horoscop 2013
zodic 2013

Horoscop 2013 - zodiac 2013 - previziuni astrologice 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

  Horoscop 2013 berbec - zodiac 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

Magazine online Cadouri de Sarbatori:
emag flanco evomag starshiners otter
mycloset tinar matar ecco laredoute
Horoscop berbec - horoscop2013.org

berbec
GENERAL
Anul 2013 va fi dinamic pentru tine în întregime în toate etapele vieţii tale. Rolul tău în societate şi familie se va consolida spre mai bine.Te vei dovedi un ajutor de nădejde pentru cei din jur. Relaţiile tale vor fi duse la un nivel mai înalt. S-ar putea instala un sentiment de singurătate în viaţa ta dar foloseşte acest lucru pentru a-ţi regăsi liniştea interioară şi libertatea. Încearcă să faci câteva concesii în relaţiile tale pentru un viitor mai bun.

CARIERĂ
În 2013, latura ta creativă şi inventivă se va manifesta cu precădere. Vei lucra la o relaţie amiabilă şi compatibilă cu şefii şi colegii de la locul de muncă. Negocierile pe plan profesional vor da roade anul acesta.

Năzuinţele şi scopurile tale vor fi duse la îndeplinire cu uşurinţă în acest an. Aşa încât fă o impresie cât mai bună. Încearcă să creezi o balanţă între punctele dificile şi cele ascuţite pe plan profesional. Primul sfert de an este foarte favorabil pentru o remuneraţie sau o poziţie profesională mai bună. Ai încredere şi dă 100% din tine pe plan profesional în acest an.

DRAGOSTE
Relaţia ta de iubire va atinge un nivel mediu pe parcursul anului 2013. Numeroase complicaţii vor rezulta în nedorite preocupări şi griji în această sferă. Dacă îţi exersezi fermitatea şi răbdarea atunci vei fi capabil să îţi găseşti partenerul ideal. Dacă eşti căsătorit/-ă atunci ar fi un moment bun să explorezi noi căi prin care să menţii cealaltă jumătate fericită pe cât posibil. Nu acţiona, dar încearcă să convingi şi să câştigi întreaga atenţie a partenerului tău. Este de asemenea timpul pentru reapropiere dacă ceva negativ a intervenit în această zonă. Extirpă toate gândurile negative şi încearcă să reconstruieşti o punte între tine şi partenerul tău. Iubeşte pasional şi sincer şi culege beneficiile dragostei adevărate în viaţa ta.

BANI
Vei avea mai multe cheltuieli anul acesta ca un fel de aport pentru afacerea ta sau pentru ţelurile carierei. Primăvara îţi curăţă finanţele astfel că evită orice cheltuieli neaşteptate. Va fi o nevoie mai mare de stabilitate financiară în viaţa ta. Acum este momentul să acţionezi în acest sens. Anumite oprelişti pot să apară, dar în probleme financiare acţionează conform instinctului tău. Gândeşte-te de două ori înainte de a-ţi permite orice fel de cheltuială extravagantă. Anul acest cheltuieşte ceva pentru propriile plăceri, dar ai grijă să nu îţi depăşească posibilităţile portofelului.

SĂNĂTATE
Sănatatea ta va fi în general bună în 2013. Sănătatea ta generală va fi relaţionată de bunăstarea şi sănătatea celor din jurul tău, în special de cea a familiei tale. Concentrează-ţi eforturile spre un aspect pozitiv al vieţii. Unele alergii este posibil să apară în a doua parte a anului. Problemele dentare sunt de asemenea în cărţi. Asigură-te că vei avea grijă de sănătatea ta, şi încearcă să eviţi produsele lactate şi cele din carne sau consumă foarte puţin.
Citeste si horoscopul: