horoscop 2013
zodic 2013

Horoscop 2013 - zodiac 2013 - previziuni astrologice 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

  Horoscop 2013 rac - zodiac 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

Magazine online Cadouri de Sarbatori:
emag flanco evomag starshiners otter
mycloset tinar matar ecco laredoute
Horoscop rac - horoscop2013.org

rac
GENERAL
Truda din anii trecuţi va aduce rezultate bune în anul 2013. Va exista o creştere generală în toate domeniile vieţii tale. Succesul va veni treptat spre încântarea ta. Deciziile tale vor prinde aripi acum. Vei avea multe ocazii să arăţi lumii inteligenţa ta. Cele mai multe din proiectele tale personale sau profesionale vor avea un final fericit în acest an. Nu fii nostalgic/-ă în legătură cu trecutul, ci trăieşte în prezent şi planifică pentru un viitor care este strălucitor ca soarele.

CARIERĂ
Vei avea parte de multă socializare, de asemenea. Va trebui să depui mult efort pentru a rămâne pe val pe parte profesională în acest an. Amplasarea planetelor va scoate în evidenţă inteligenţa şi creativitatea ta către întreaga lume.
Inspiraţia va veni de la cei din jur, în special de la cei superiori ţie în societate. Nu boci după oportunităţi pierdute, ci mergi mai departe în viaţă aşa cum ţi se oferă ea. Dacă eşti implicat/-ă într-o afacere anul va fi ideal pentru orice tip de tranzacţie. Negocierea se va finaliza într-o notă pozitivă. Păstrează ceva timp pentru a te dedica şi unor activităţi de timp liber. Nu face compromisuri în obiectivele din zona carierei în acest an.

DRAGOSTE
Anul acesta te va ajuta să îţi împlineşti visele din viaţa amoroasă. Fii suficient de răbdător/-toare să aştepţi momentul potrivit pentru a te stabili la cineva. Fii sigur/-ă că acorzi libertate deplină partenerului tău să îşi exprime sentimentele către tine. Vei avea parte de mult magnetism pentru a atrage sexul opus. O flacără mai veche s-ar putea reaprinde dintr-o dată. Hotărăşte-te să o accepţi sau să o respingi. Fii demn de nădejde pentru partenerul/-a tău/ta. Pentru cei singuri anul acesta va reprezenta un moment grozav pentru a întâlni partenerii aşteptaţi şi a se aşeza la casa lor.

BANI
Anul acesta banii vor fi la un nivel mediu fără prea multe pentru a sărbători şi prea puţine pentru a te îngrijora. Află cât ai nevoie pentru a trăi o viaţă decentă şi apoi restul poate fi pus la economii sau la acţiuni de caritate dacă eşti adept la astfel de lucruri. Evită orice fel de sentimentalisme în zona financiară. Îngăduie aripilor tale să se întindă pe cât posibil, dar fereşte-te de capcane în calea ta. Nu poţi scăpa de unele cheltuieli nedorite. Munceşte mai mult pentru a face faţă crizei tale financiare. Nu îţi epuiza toate finanţele dacă nu este necesar.

SĂNĂTATE
Ceva stres te-ar putea lăsa extenuat/-ă anul acesta. Protejează-te de acest factor folosind anumiţi inhibatori de stres. Fii calm/-ă şi lasă liniştea să primeze în domeniul sănătăţii. O comunicare nedorită ar putea să îţi dăuneze canalelor. Atunci desprinde-te de lumea digitală uneori. Hotărăşte-te să reduci cantitatea din farfurie. Dar nu elimina nutrienţii şi suplimentele necesare pentru a te menţine în formă. În acest an este momentul ideal să te angajezi în orice fel de activitate fizică precum gimnastica sau ceva asemănător.
Citeste si horoscopul: