horoscop 2013
zodic 2013

Horoscop 2013 - zodiac 2013 - previziuni astrologice 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

  Horoscop 2013 rac - zodiac 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

Magazine online Cadouri de Sarbatori:
emag flanco evomag starshiners otter
mycloset tinar matar ecco laredoute
Horoscop rac - horoscop-urania.com

rac
Marea veste astrologică din anul acesta o aduc cei doi benefici cereşti: Venus, zeiţa iubirii şi a frumuseţii, şi Jupiter, unchiul favorit al tuturor. Aceste două planete sunt faimoase pentru bunătăţile de care au parte oamenii atunci când ele se află prin preajmă, dar colaborarea lor, care va dura câteva luni, e ca un Crăciun prelungit, plin de daruri de diverse dimensiuni, forme şi tipuri. Jupiter rămâne în semnul incandescent al Leului, casa a doua, a finanţelor personale ale nativilor din Rac, până pe 11 august. El se află aici din luna iulie a anului trecut, aşa că v-aţi familiarizat deja cu extrase de cont uriaşe pentru cârdurile de credit, dar şi cu diverse beneficii băneşti apărute din senin. Pentru că Jupiter învăluie aici toate lucrurile, ar trebui să fiţi atent la facturi. Din cauza prezenţei acestei mega planete în generoasa zodie a Leului, extravaganţa poate deveni un stil de viaţă, dar dacă nu sunteţi atent acum, curând se va dovedi că poate fi adevărat exact opusul. Vă place să oferiţi, iar Jupiter amplifică această necesitate, aşa că cei dragi au fost destul de răsfăţaţi în ultimul timp. însă, odată cu luna august, Jupiter pătrunde în meticuloasa zodie a Fecioarei, aşa că vine şi rândul lor să dăruiască. Misiunea dumneavoastră constă în a rezista tentaţiei de a vă întreba dacă aveţi cu adevărat nevoie de ceva.

Sunteţi iubit de atâţia, şi mulţi dintre ei ar fi fericiţi să dea o mână de ajutor dacă ar şti ce să facă pentru dumneavoastră. Lăsaţi mândria la o parte şi vorbiţi. Jupiter îşi va continua în restul anului drumul prin Fecioară, casa a treia, a comunicării şi a conversaţiilor, oferindu-vă o mulţime de ocazii de a vă manifesta inteligenţa şi spiritul.Venus se ocupă şi de chestiunile băneşti şi de posesiuni, aşa că, în timp ce se află în Leu, între 5 şi 18 iulie şi apoi între 31 iulie şi 8 octombrie, vă veţi simţi extrem de risipitor. Din locul ocupat în casă a doua, a banilor, Venus vă va îndemna să cheltuiţi banii câştigaţi cu greu pe tot ce e mai bun. Leul este un semn de foc, semnele de foc sunt impulsive, iar Leului îi place luxul. întrebări? în prima parte a călătoriei lui Jupiter e inutil să vă spun că ar fi bine să vă abţineţi de la achiziţii majore sau de la cheltuieli excesive cu distracţiile, însă e de preferat să supravegheaţi atent posesiunile pe care le aveţi deja şi, mai important decât atât, relaţiile pe care le preţuiţi. Venind vorba de relaţii, Venus, aflată în Leu, vă va inspira, ca pe noi toţi, să fiţi mai pasional în cadrul întâlnirilor, dar nu uitaţi că există o mare diferenţă între tipul de pasiune care duce la o poveste de dragoste şi cel care provoacă scene teatrale. Indiferent dacă aveţi o relaţie fericită sau încă mai sunteţi în căutarea partenerului potrivit, faceţi tot posibilul să vă controlaţi emoţiile. Nimeni nu zice că nu puteţi avea o întreagă gamă de sentimente. Sunteţi priceput la aşa ceva.Fiţi doar atent ca, luat de val, să nu intimidaţi sau să nu agresaţi emoţional pe cineva. Saturn va petrece cea mai mare parte a anului 2015 într-un semn de foc, Săgetătorul. El se va afla în casă a şasea, a muncii şi a întâlnirilor legate de locul de muncă.

Această planetă e dură, dar dreaptă, aşa că vă puteţi aştepta să primiţi exact ceea ce meritaţi. Este valabil pentru salarii, siguranţa locului de muncă şi relaţiile cu colegii de serviciu. Lui Saturn îi mai place şi să fie la cârmă, iar dacă v-aţi gândit vreodată să vă deschideţi o afacere, acum e momentul să investigaţi toate posibilităţile. Căutaţi la cei din jur puţină înţelepciune şi experienţă. Nu vă înhămaţi singur la o astfel de întreprindere. Saturn ne încurajează să ne cunoaştem limitele, iar atunci când acţionăm în interiorul lor ne vine întotdeauna în ajutor. între 14 iunie şi 17 septembrie, în timp ce Saturn se află în intensa zodie a Scorpionului, casa a cincea, a îndrăgostiţilor, e posibil să vă simţiţi puţin distras de la lucru de un gând care nu vă dă pace: să transformaţi sau nu o relaţie ocazională într-una mai profundă şi mai durabilă? în final, cel mai bine ar fi să vă încredeţi în instinct – ca de obicei dar dacă cineva care vă iubeşte dă glas anumitor îngrijorări, ascultaţi-l. De asemenea, s-ar putea să vă aflaţi la finalul unei situaţii dure legate de un copil ori de un alt membru al familiei – în acest caz, nu puteţi decât să-i fiţi alături, nicidecum să-i trăiţi viaţa.Uranus, cea mai capricioasă şi mai imprevizibilă planetă, îşi va continua călătoria prin înfierbântatul Berbec, casa a zecea, a carierei.

Uranus încurajează independenţa, aşa că, alături de Saturn, care vă îndeamnă să deveniţi propriul şef, s-ar putea să încercaţi o modalitate cu totul nouă de a vă câştiga pâinea. Cu cât este mai neobişnuită şi mai aparte calea avută în vedere, cu atât va fi mai mare ajutorul acordat de acest geniu strălucitor. Iată deci scuza dumneavoastră celestă pentru faptul că uitaţi de toată lumea şi că vă croiţi drum de unul singur. Uranus are tendinţa să vă îndemne să săriţi înainte de a vă uita unde veţi ateriza.Neptun îşi va petrece timpul în Peşti, Rac pe care o guvernează. în general, Neptun va opera acum fără să-şi filtreze energiile, aşa că influenţa să va fi şi mai puternică. Acestei planete îi place irealitatea şi nu va precupeţi niciun efort pentru a scăpa de tot ce e rigid, dar, totodată, ne va dărui inspiraţie şi ajutor. Din locul pe care-l ocupă în casă a noua, a experienţelor orientate spre evoluţie, inclusiv călătoriile si studiile superioare, ea vă va îndemna să vă gândiţi la un loc îndepărtat, poate locul în care trăieşte Cel Care a Plecat. întâlnirea cu acea persoană – sau cu oricare alta, pe care n-aţi mai văzut-o de multă vreme – este un lucru minunat, dar nu e bine să cădeţi în mrejele trecutului şi să uitaţi de ţelurile de atins în viitor. Pluton, o planetă de genul „totul sau nimic”, încă se mai deplasează prin Capricorn, casa a şaptea, a parteneriatelor, cerându-vă să scăpaţi de toţi cei care nu mai sunt productivi sau pozitivi. Dacă aţi aşteptat momentul potrivit, probabil că un impuls din partea eclipsei lunare de pe 4 aprilie e suficient pentru a vă elibera de poverile pe care nu ar trebui să le purtaţi singur.
Citeste si horoscopul: