horoscop 2013
zodic 2013

Horoscop 2013 - zodiac 2013 - previziuni astrologice 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

  Horoscop 2013 sagetator - zodiac 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

Magazine online Cadouri de Sarbatori:
emag flanco evomag starshiners otter
mycloset tinar matar ecco laredoute
Horoscop sagetator - horoscop-urania.com

sagetator
Să vorbim mai întâi despre Venus şi despre Jupiter, cele mai populare planete de pe firmament. în astrologie sunt cunoscute sub numele de „micul şi marele benefic” şi au tendinţa să se afle prin preajmă atunci când se întâmplă lucruri bune, mai ales dacă acţionează în tandem, aşa cum se va întâmpla o bună parte din anul 2015. Amândouă se vor afla atunci în Leu (un semn de foc care înţelege conceptul de extravaganţă şi poate fi la fel de generos şi de excesiv ca dumneavoastră), parcurgând casa a noua, a aventurilor şi a celor dragi aflaţi departe, precum şi a studiilor superioare. Jupiter va rămâne aici până pe 11 august. în această perioadă, cu binecuvântarea Universului, veţi putea face ceea ce vă place cel mai mult. Cursurile şi călătoriile sunt pe listă, alături de pasiunea pentru diferite culturi, dar să nu uităm de râsete,principala raţiune a existenţei dumneavoastră. Dacă învăţaţi ceva nou sau vizitaţi un loc atât de diferit încât începeţi să vă întrebaţi dacă nu cumva aţi aterizat pe vreo altă planetă – ei bine, asta vă face să zâmbiţi, însă oamenii de care vă veţi lovi pe parcurs sunt cei care vă fac să râdeţi. Cu toţii sunt „reprezentanţii” lui Jupiter, prin urmare nu vă puteţi abţine. în cazul în care călătoriţi, influenţa Leului vă încurajează s-o faceţi la clasa întâi, dar nu amânaţi nimic chiar dacă nu vă permiteţi decât un loc mai ieftin. Experienţa contează, iar Jupiter aduce mereu cu sine întâlniri norocoase cu oameni de succes. în afară de asta, călătoriile şi studiul întineresc sufletul şi deschid perspective largi. Deşi poate că acum credeţi că doar vă răsfăţaţi, la un moment dat veţi realiza că acel curs şi/sau acea călătorie peste mări şi ţări au fost mult mai ieftine şi mult mai utile decât orice fel de terapie.

Leului îi place să distreze lumea, aşa că s-ar putea să fiţi puţin atras de jocul actoricesc. Nu contează dacă e vorba de Broadway sau de masă din bucătărie. Oriunde s-ar duce, planetele din Leu cară după ele o scenă. E rândul dumneavoastră să păşiţi în lumina reflectoarelor. Distracţie plăcută! Graţie lui Venus, poate că vă vine rândul să vă îndrăgostiţi, dar nu e vorba de o persoană din vecini. între 5 iunie şi 18 iulie şi, din nou, între 31 iulie şi 8 octombrie, Venus le zâmbeşte persoanelor exotice şi înstărite, profesorilor de facultate şi tuturor celor puternici, inteligenţi şi suficient de amuzanţi pentru a atrage atenţia. Ciuliţi urechile la un accent minunat, însoţit de un trup exotic, sau la un mentor prea sexy pentru a vă gândi la el ca la o autoritate. Prezentaţi-vă şi staţi de vorbă. Precis că are un trecut interesant şi că nu se teme să vi-l povestească. Cu siguranţă că nu veţi obosi ascultându-i istorisirile. Dacă aţi fost atras vreodată de o carieră în artă sau în teatru, momentul e minunat – cu Jupiter alături, debutul vine cât ai bate din palme.

Fiindcă veni vorba de carieră, pentru că Saturn se va afla mai tot anul în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, sunteţi preocupat de propria persoană, ori cel puţin de domeniul în care aţi ales să activaţi. Predatul pare o posibilitate, mai ales cu atâta energie pozitivă care vă inundă casa a noua. Desigur, Saturn aduce cu sine responsabilităţi, aşa că cele existente probabil că se vor dubla, dându-vă chiar senzaţia de greutate fizică. Saturn guvernează plumbul, cel mai greu metal, iar vizitele lui ne aduc adesea senzaţia de împovărare. Vestea bună este că vă puteţi descurca atâta timp cât sunteţi onest, integru şi aveţi o puternică etică a muncii. între 14 iunie şi 17 septembrie, Saturn se va întoarce în Scorpion, casa a douăsprezecea. înainte de a ieşi în faţă şi de a vă face un nume, mai sunt necesare câteva luni de introspecţie. Nu vă trădaţi intenţiile sau împărtăşiţi-le celor în care aveţi încredere deplină.

Acum să vorbim despre imprevizibilul Uranus. El îşi va continua călătoria prin irascibilul Berbec, casa a cincea, a îndrăgostiţilor, a partenerilor de distracţie şi a relaţiilor cu copiii, cerându-vă să acţionaţi spontan în toate aceste sectoare. Anul acesta e minunat pentru o vacanţă neaşteptată alături de familie. Dacă nu aveţi copii, de ce să nu planificaţi o a doua lună de miere într-un loc ciudat şi neobişnuit? Veţi avea poveşti de spus şi fotografii de lipit în album. Dacă sunteţi singur, lăsaţi deoparte căutarea unui partener care să fie „genul” dumneavoastră. Uranus are altceva în minte.

Trecerea lui Neptun prin Peşti, casa a patra, a căminului, a familiei şi a siguranţei emoţionale, vă poate da senzaţia că unele dintre pietrele de temelie ale vieţii dumneavoastră s-au erodat, ori că oamenii importanţi dispar treptat. Aceste sentimente dificile pot fi justificate, şi veţi afla asta în timp. Deocamdată, nu vă mai agăţaţi de ceea ce pleacă din viaţa dumneavoastră. Aşa trebuia să se întâmple. Folosiţi-vă intuiţia pentru a înţelege ce anume trebuie să puneţi în loc. Pluton îşi face în continuare drum prin casa a doua, a banilor, aşa că luptele pentru putere sunt încă posibile, la fel ca şi reapariţia vechilor datorii, care cer să fie plătite. Ies din nou la suprafaţă unele probleme legate de taxe, de moşteniri sau de proprietăţi comune, pe care le credeaţi rezolvate. Ca şi în cazul lui Neptun, tot ce puteţi face pentru a păstra acest tranzit plutonian pozitiv este să reacţionaţi adecvat – şi să lăsaţi totul în urmă.
Citeste si horoscopul: