horoscop 2013
zodic 2013

Horoscop 2013 - zodiac 2013 - previziuni astrologice 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

  Horoscop 2013 scorpion - zodiac 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

Magazine online Cadouri de Sarbatori:
emag flanco evomag starshiners otter
mycloset tinar matar ecco laredoute
Horoscop scorpion - horoscop-urania.com

scorpion
Din iulie anul trecut, Jupiter s-a aflat mereu în casă a zecea, a carierei, unde şi-a manifestat din plin generozitatea şi optimismul său contagios – ca să nu mai vorbim de câteva cunoştinţe utile şi bine informate din rândul reprezentanţilor autorităţii. Rămâne în acest sector până pe 11 august, aşa că vă puteţi aştepta ca istoria să se repete, însă nu staţi degeaba, aşteptând ca norocul să vă iasă în cale. Dacă doriţi o mărire de salariu, o primă sau o promovare, dovediţi că le meritaţi, dar nu faceţi un secret din asta. Staţi de vorbă cu superiorii şi demonstraţi-le cât de indispensabil sunteţi. Poate că aţi cochetat cu ideea de a începe o afacere proprie. Având în vedere că surprinzătorul Uranus se află în casă a şasea, a muncii, probabilitatea este destul de mare. Dacă această afacere este legată de artă, de creativitate sau de teatru, cu atât mai bine. Sigur, trebuie să ajungeţi în lumina reflectoarelor ca s-o puneţi în practică, iar asta necesită o pregătire, dar sunteţi capabil să vă descurcaţi dacă faceţi ceea ce vă place.

în ce priveşte dragostea, Venus, zeiţa iubirii şi a banilor, îşi va petrece o bună parte din acest an în Leu. Ea va trece prin casa a şasea între 5 iunie şi 18 iulie, apoi, din nou, între 31 iulie şi 8 octombrie. Momentul este perfect pentru a merge la interviuri sau pentru a întâlni posibili parteneri de afaceri, însă la fel de rodnică poate fi orice fel de activitate creatoare. Să nu uităm însă de Venus şi de iubire, ori de aplecarea ei către poveşti romantice. E posibil ca o persoană sexy din eşalonul superior, pe care aţi pus ochii de ceva vreme, să dea semne că este interesată. E bine însă să fiţi sigur că puteţi continua să lucraţi împreună în cazul în care idila eşuează.

Să ne ocupăm acum de Saturn, care aproape că şi-a terminat şederea în Scorpion dumneavoastră natală. La începutul anului, el se va afla în Săgetător, casa a doua, a banilor, dar între 14 iunie şi 17 septembrie se va întoarce în mişcare retrogradă în Scorpion, oferindu-vă o ultimă şansă să aveţi grijă de sănătate şi de înfăţişare. Acum e momentul să schimbaţi ceva în legătură cu prima impresie pe care o faceţi asupra celorlalţi. După ce Saturn pătrunde în Săgetător, va trebui să vă concentraţi energia asupra finanţelor, posesiunilor şi valorilor. Poate că e cazul să mai reduceţi cheltuielile, însă dacă profitaţi de ocazie – şi când n-o faceţi? veţi avea tot ce vă trebuie şi poate chiar mai mult decât atât. Saturn nu-şi pierde vremea în această casă. Probabil că n-o să trăiţi în lux, dar o să ştiţi ce trebuie să faceţi în schimbul finanţării stilului de viaţă actual.

Uranus încă parcurge casa a şasea, a muncii. Această planetă iubitoare de libertate ne dă un sentiment de neastâmpăr şi ne face să respingem regulile şi reglementările, aşa că momentul este propice pentru a porni la drum pe cont propriu. Dacă puteţi, e minunat. Dacă nu, asta nu înseamnă să nu vă faceţi planuri, să nu cercetaţi opţiunile sau, mai important decât orice, să nu vă daţi seama cum să lucraţi astfel încât să nu pară că sunteţi la serviciu. Cu alte cuvinte, trebuie să vă placă ceea ce faceţi şi să vă simţiţi zilnic înviorat şi entuziast. După ce aflaţi secretul, veţi fi de neoprit. Uranus va forma din nou o cuadratură dificilă cu Pluton, planeta guvernatoare a Scorpionilor, care se află în casă a treia, a comunicării şi a conversaţiilor. Pluton nu prea ştie să cedeze, aşa că s-ar putea să vă loviţi pe drum de câteva lupte pentru putere sau de diverse blocaje. Pentru că se află în Capricorn, sunt amestecate şi anumite persoane cu autoritate. Totuşi, Pluton e neobosit, şi dacă vă doriţi ceva, aceşti doi titani vă vor oferi acel lucru. Casa a şasea guvernează şi sănătatea, iar stresul este domeniul Berbecului, deci e bine să găsiţi o modalitate fizică productivă de a vă elibera de el, mai ales atunci când sunteţi foarte ocupat. Nu vă lăsaţi copleşit de ceea ce faceţi, altfel ajungeţi la obsesie. Chiar şi Scorpionii au nevoie de puţină odihnă din când în când.

Confuzul Neptun va continua să parcurgă Scorpion Peştilor, casa a cincea, a îndrăgostiţilor şi a tovarăşilor de distracţie. Dacă sunteţi singur, probabil că veţi întâlni o persoană încântătoare şi romantică. Dacă şi ea e singură, minunat. E posibil să vă aflaţi în faţa sufletului dumneavoastră pereche. Dacă nu e singură, nu vă lăsaţi înşelat de diverse poveşti lacrimogene despre un partener care n-o înţelege ori de afirmaţia că încearcă să rupă această relaţie. Nedisponibil înseamnă nedisponibil. E drept că fanteziile pot deveni realitate cu ajutorul energiei prezente în această casă, dar în niciun caz nu veţi mai rămâne mult timp singur, aşa că nu mai fiţi atât de mofturos.
Citeste si horoscopul: