horoscop 2013
zodic 2013

Horoscop 2013 - zodiac 2013 - previziuni astrologice 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

  Horoscop 2013 taur - zodiac 2013 dragoste, cariera, sanatate, bani

Magazine online Cadouri de Sarbatori:
emag flanco evomag starshiners otter
mycloset tinar matar ecco laredoute
Horoscop taur - horoscop-urania.com

taur
La fel ca noi toţi, vă veţi bucura de atenţia combinată a iubitoarei Venus, planeta guvernatoare, şi a generosului Jupiter, ambele planete aflându-se în Leu o bună parte din anul care vine. Jupiter va fi acolo până pe 11 august, iar Venus va trece de două ori prin această zodie deopotrivă romantică şi incandescentă, între 5 şi 18 iulie, apoi din nou între 31 iulie şi 8 octombrie. Ambele planete se vor da în spectacol şi vor spori dramatismul în casă a patra, a căminului şi a problemelor familiale, aşa că vă puteţi aştepta la tot felul de evenimente bruşte care se petrec prin intermediul celor dragi – şi în acelaşi timp, la o mulţime de întâmplări fericite.

Jupiter amplifică influenţa planetelor cu care intră în contact şi semnificaţia caselor pe care le afectează, aşa că vă puteţi imagina cu uşurinţă în diverse posturi: vă mutaţi undeva departe, renovaţi casa din temelii sau chiar construiţi o cameră în plus. Acestea fiind zise, o preocupare creativă din cadrul căminului se poate transforma într-un venit frumuşel obţinut dintr-o colaborare cu jumătate de normă. Dacă vă ţineţi de treabă – şi natura fixă a zodiei Leului aproape că vă garantează acest lucru hobby-ul poate deveni până la urmă principala sursă de venit. E o veste importantă. La urma urmei, câţi dintre noi îşi iubesc munca? Faceţi din asta un ţel, deoarece, dacă v-aţi gândit vreodată să lucraţi acasă, merită să încercaţi anul acesta. Etalaţi-vă creaţiile şi fiţi atent la cât de bine sunt primite. Observaţi cine e interesat de ele. După ce cunoaşteţi părerile tuturor, puteţi produce ceea ce îşi doreşte publicul. Sigur, romantismul se află sub jurisdicţia Leului şi a lui Venus, aşa că, dacă din întâmplare sunteţi singur, nu refuzaţi cu niciun chip propunerea unui membru al familiei de a vă prezenta unei persoane pe care o consideră perfectă pentru dumneavoastră. Nu contează ce s-a întâmplat ultima dată, poate că acum are dreptate. Respectaţi regulile întâlnirilor aranjate, iar la început nu acceptaţi decât o cafea sau un prânz. Măcar vă veţi alege cu o nouă prietenie extrem de amuzantă. De fapt, la capătul acestui tranzit veţi fi mândrul deţinător al multor tipuri de noi şi interesante cunoştinţe.

Nici după ce Jupiter părăseşte jucăuşa zodie a Leului nu e cazul să vă faceţi probleme, căci ritmul activităţilor sociale nu încetineşte. De fapt, probabil că se va accelera după 11 august, atunci când Jupiter îşi face loc în casă a cincea, a îndrăgostiţilor şi a tovarăşilor de distracţie. Nu uitaţi însă că Jupiter este specializat în amplificare şi exces, dar nu tot ce e mult e şi bun. Misiunea dumneavoastră constă în a rămâne fidel propriei filozofii – calitatea este întotdeauna mai bună decât cantitatea. Meritaţi tot ce e mai bun şi ştiţi asta, aşa că Jupiter, aflat în pretenţioasa zodie a Fecioarei, va fi mai mult decât fericit să vă facă pe plac. Toţi cei care au de gând să se apropie de dumneavoastră cu intenţii romantice ar trebui să ştie acest lucru înainte de a face primul pas. Informaţi-i. Cu binişorul.

Acum să vorbim despre Saturn, care, la finalul lui decembrie 2014, a părăsit în sfârşit Scorpionul şi casa a şaptea, a relaţiilor personale. Această planetă responsabilă pare să fie de părere că aţi lăsat ceva neterminat, dar, fiind extrem de dreaptă, se va întoarce în Scorpion între 14 iunie şi 17 septembrie pentru a vă da o ultimă şansă de a pune lucrurile la punct. Divergenţele maritale care nu au fost aplanate pot fi abordate cu ajutorul unui profesionist cu referinţe excepţionale. Dacă nu funcţionează, probabil că e momentul să puneţi capăt pierderilor şi să treceţi mai departe, lucru dificil pentru un Taur care a investit timp, energie şi emoţii. Orice parteneriat care nu e pozitiv nu va trece cu bine de privirea scrutătoare a lui Saturn.

Uranus, Neptun şi Pluton vor rămâne acolo unde se află de câţiva ani. Uranus îşi va continua drumul prin casa a douăsprezecea, a intimităţii, dar acestei planete imprevizibile îi place să ne surprindă, aşa că, dacă aţi ascuns ceva şi sunteţi convins că nu va ieşi niciodată la iveală, mai gândiţi-vă o dată şi fiţi pregătit pentru orice eventualitate. Atunci când Uranus dezlănţuie ceva, adevărul apare brusc şi pe nepusă masă. Protejaţi-vă secretele. Nu vă încredeţi în oricine dacă nu vreţi să mai auziţi de ele niciodată. Cel mai bun lucru ar fi să aveţi încredere în cineva angajat să vă respecte cu stricteţe intimitatea.

Şi fiindcă veni vorba de profesionişti angajaţi, ideea e de actualitate şi în cazul influenţei lui Pluton, aflat în Capricorn, care parcurge casa a noua, a chestiunilor legale, şi insistă să încheiaţi o problemă cu ajutorul unui profesionist care nu se teme să vă comunice adevărul gol-goluţ. Pluton va continua să formeze o cuadratură cu Uranus, aşa că aşteptaţi-vă să simţiţi presiune în maniere diferite, mai ales cu privire la programarea schimbărilor majore. Prezenţa lui Neptun în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a anturajului, vă va apropia de anumite grupuri spirituale şi metafizice din care ar trebui să faceţi parte. E important să beneficiaţi anul acesta de energii pozitive. Orice altceva se va dovedi extrem de dureros.
Citeste si horoscopul: